Перемога неминуча! Настане мир. Все буде Україна!  

Ігротека

Подарунки Діда Мороза

Настільна гра

Якось Джмелик та його друзі чаювали у вітальні.

— Джмелику, ти побував на гостині в самого Діда Мороза, а нам ще нічого про це не розповів! — раптом пригадала Книжечка.

— Усе найцікавіше я сфотографував. Тож зараз ви не тільки почуєте, а й побачите на власні очі, як усе було.

У хатині Діда Мороза є одна незвичайна кімната, де готують подарунки для малечі всього світу. Там стоять шість чарівних столів з усім, що так люблять діти: іграшками, настільними іграми, матеріалами для творчості, спортивним інвентарем, книгами, солодощами. Дідусеві помічники ходять між столами, обирають подарунок для кожної дитини і кладуть до мішка. Найдивовижніше ж те, що скільки б дарунків не забирали, їх не меншає!

Зазирнути разом з дітьми у незвичайну кімнату Діда Мороза може кожний з вас, побувавши в Ігротеці журналу “Джміль”. На сторінках випуску Джмелик докладно розповідає правила комунікативної гри для дошкільнят і молодших школярів і дарує їм велике ігрове поле. Завантаживши електронний додаток до журналу (№ 6, 2014), ви можете отримати інтерактивну версію ігрового поля для зручної демонстрації на мультимедійній дошці або екрані проектора. Цікавої гри!

Завантажуйте гру
“Подарунки Діда Мороза”

Завантажити презентацію для дітей






<< До змісту номера (“Джміль” № 4 /2013)

Залиште адресу своєї електронної пошти, і ми повідомимо вас, коли на сайті з'являться нові публікації та електронні додатки для завантаження.

Email: