Перемога неминуча! Настане мир. Все буде Україна!  

Служба безпеки

Я загубився! Я знайшовся!


Джмеликова Служба безпеки щиро бажає, аби від подорожей у вас та у ваших малюків залишалися лише приємні спогади, тож нагадує головні правила, яких слід дотримуватися, щоб, бува, не загубитися під час прогулянок, походів, інших цікавих заходів. Передусім діти мають завжди триматися поруч із дорослим, який їх супроводжує. А якщо вже загубилися, головне — не впадати у розпач, а пригадати наші підказки.

Продовження бесіди з дітьми — на сторінках журналу. Щоб малюк добре затямив, як слід поводитись, якщо він загубився, доцільно заздалегідь обговорити та обіграти з ним таку ситуацію вдома чи в дитячому колективі, а ще краще кілька разів у різних варіантах: загубив маму в магазині, у театрі, заблукав під час прогулянки в парку тощо. Зробити це допоможуть інтерактивні презентації для дошкільників і учнів початкових класів із задачками та поясненням до них. Щоб отримати їх, передплачуйте електронні додатки до журналу “Джміль”.

Завантажуйте електронний додаток
“Я загубився! Я знайшовся!”

Завантажити презентацію для дітей










<< До змісту номера («Джміль» № 3 /2014)

Залиште адресу своєї електронної пошти, і ми повідомимо вас, коли на сайті з'являться нові публікації та електронні додатки для завантаження.

Email: